GASTRONOMIE

De wijn van Cahors:

De wijn van Cahors wordt omschreven als een romantische, mystieke, gewijde en legendarische wijn. Deze godendrank wordt al 2000 jaar geoogst in het stroomgebied van de meanderende Lot.
Zowel aan de koningstafels van Europa als op het altaar van de orthodoxe kerken wordt deze nectar gewaardeerd door liefhebbers van wijnen met karakter. Het Château de Rouffiac is een parel onder de domeinen. Bij uw kennismaking met dit wijndomein, gelegen in de gemeente Duravel, midden in het wijngebied, en ingeschreven in het netwerk 'Acceuil Vigneron' leert u alle facetten van deze donkerrode ‘Vin Noir’ kennen.

>>    www.chateau-de-rouffiac.com    <<

De Streekproducten:

De Quercy is een streek vol gastronomie en authenticiteit. Van de producten van onze terroir loopt het water u beslist in de mond: foie gras van eend, truffels uit Lalbenque, Quercy-lam, de verrukkelijke geitenkaas Cabécou de Rocamadour, saffraan en meloen uit de Quercy, de likeur Ratafia, …
Het etablissement Cahors Saveurs, op slechts 100 meter van het hotel, biedt een ruime selectie kwaliteitsproducten uit onze regio.

>>    www.cahors-saveurs.com    <<